Nieuwe matchmaker voor Bar d'office Antwerpen gezocht

PROJECT
Kwalitatieve, dynamische en duurzame invulling en uitbouw van de coworking plaats annex horecaconcept “Bar d’Office Antwerpen”, gelegen in de Dambruggestraat 29/31 te 2060 Antwerpen, en dit teneinde de reputatie, uitstraling en rendabiliteit van DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK en het Bar d’office netwerk te versterken.

PROFIEL
Een aanstekelijk levenslustig persoon (m/v) die het runnen van een originele koffiebar/lunchroom kan combineren met de taak van matchmaker in het coworkingnetwerk.

Ondernemend en zelfstandig, kan de juiste leveranciers en medewerkers vinden en begeleiden, drang naar continue verbetering en vernieuwing.

Deze persoon neemt spontaan initiatief, heeft veel gezond verstand en is commercieel ingesteld.
Prospectie en opvolging van contacten/dossiers is een aangeboren talent.

Ervaring in horeca is noodzakelijk aangezien horeca rendement (food cost optimalisatie, food handling,…) en gevoel voor presentatie, originele smaken en producten, empathie en klantvriendelijkheid onontbeerlijk is.

Daarnaast weet de persoon wat ondernemerschap is, zowel in de praktische als de administratieve zin, zodat hij starters kan wegwijs maken en/of introduceren bij de juiste personen/bedrijven/organisaties.
“Ingetogen extravert”, bij uitstek sociaal en mondig, zijn noodzakelijke eigenschappen om de coworkers op een informele aangename manier bij elkaar te introduceren.
Mooi taalgebruik is een voorwaarde (Nl, E, Fr).

Voorkeur voor iemand die georganiseerd, correct, stipt en net is, garant staat voor een uitstekend klassement/boekhouding en die ten alle tijde aandachtig is voor hygiëne en veiligheid.

CONCUSIE
Wij zoeken een nieuwe collega die ons van de sokken blaast met uitstekende ideeën en initiatieven (zowel commercieel als inhoudelijk) en die ons mee enthousiast maakt.
Een ondernemer pur-sang die van Bar d’office Antwerpen the place to be maakt.

Contact

http://www.bardoffice.com

Activité
evénements
Choisissez le type de média:
Offres d'emploi
Région
Anvers
Annonce ajoutée le
2011-10-14 16:46:47
Posté par Smartagora-a-iconAgoranomios