VOIX OFF

Beste,

Mijn naam is Antoine de Pierpont. Sinds kort richtte ik een eigen bedrijf op, dat gespecialiseerd is in het opnemen en mixen van geluid, dit zowel live als in studio.

U vindt meer informatie op de volgende website: http://www.artemix.be

Zelf, ben ik voornamelijk ‘thuis’ in het Franstalige podiumlandschap. Ik kreeg uw gegevens via een kennis binnen het Vlaamse landschap, dat gelooft dat (iemand van) u(w gezelschap) misschien geïnteresseerd zou kunnen zijn in het volgende voorstel:

Op dit ogenblik zijn we een « boek » aan het opstellen, met een maximum aan zowel Frans- als Nederlandstalige stemmen, met als bedoeling deze stemmen aan onze klanten (voornamelijk productiehuizen) te kunnen voorstellen, zodat zij een keuze zouden maken, naargelang hun intenties.

Misschien is er iemand binnen jullie gezelschap geïnteresseerd om hier aan deel te nemen?

Indien u interesse heeft om ‘opgenomen’ (letterlijk en figuurlijk) te worden binnen dit boek, gelieve ons dan een audiofragment van uw stem op te sturen (bij voorkeur in een stijl die aanleunt bij reclame).

Wanneer een productiehuis een bepaalde stem opvraagt, zullen wij u uitnodigen voor opnames in onze studio. Deze eventuele opnames zullen plaatsvinden in Brussel en/of Louvain-la-Neuve.

Wij zijn bewust van het feit dat sommige acteurs niet beschikken over audio-opnames van hun stem. Voor hen zullen “valse sessies’” worden georganiseerd in een studio.

Hieronder vindt u alvast mijn contactgegevens:

Antoine de Pierpont
artemix.studio@gmail.com

Voor de praktische kant van de zaak: dit voorstel is betalend, maar de bezoldiging wordt rechtsreeks met de acteur afgesproken.

Alvast hartelijk bedankt voor uw tijd en aandacht,

En in de hoop dat dit voorstel iemand van uw gezelschap zal kunnen boeien.



Hartelijke groet,



Brice Coulombier

Contact

artemix.studio@gmail.com

Activité
arts du spectacle
Choisissez le type de média:
Offres d'emploi
Région
Brabant flamand
Annonce ajoutée le
2013-02-28 15:02:05
Posté par Puce_membreAntoine de Pierpont